Vi börjar väl direkt då.

Jag måste säga att visst - fine vi är inte direkt mycke för en snygg design just nu men vafan, de är mycket och stå i. Planerna är många och de tar tid att få fram nått schysst, för ni vill väl att den ska va inbjudande och hatiskt? De vill jag. Besökarna ökar drastiskt och jag börjar nästan skratta. Efter två simpla (och rätt mysigt trevliga) inlägg så har vi ändå inte fått några komentarer. Så sätt fart för fan för nu kommer första tipset!

Alla i Stockholm känner till Peder "Greven" Fogstrand right?
, lika så jag. Alla vet ju att de är våran lilla dwarf som yrar runt bland Rebecca Simonsson och alla andra plasttuttar runt om på Stureplan. Greven som jag vill kalla honom ligger typ på 40+ och jag skulle kalla honom lite äcklig, men ändå ge han credd men inte ikväll. Mutor med pengar från småtjejer får dom att se coola ut då han enbart vill att dom bjuder på skumpan och se dumma ut då han utbryter order fitta 2cm ifrån deras ansikte och dom skrattar lätt. Frågan om dom är medvetna eller inte vid de tillståndet.

Man frågar sig själv va som ligger bakom Grevens historia. En ful, halv tjock, inte så attraktiv man helt enkelt - hur han har fått lyckan på hans sida. Visst han får småtjejer runt sittlillfinger och dom är lika korkade,  men va gör man inte för att få synas på stureplans hetaste inneklubbar?



1 goding

Vi inviger allt smaskigt skvaller med att presentera (om hon får bestämma själv)  Sveriges mest lästa bloggare Kissie. Ni kan vell knappast har undgått henne? Nej tänkte vell det. Denna lilla tös på snart fyllda 17 år har gett sig in på farlig mark och rotat, därefter haffslat ur sig några kommentarer och låtit de komma på plats i ännu ett rofyllande inlägg på hennes blogg. I följande inlägg "HMM OCH FOLK SÄGER ATT SVENSKA TJER ÄR LÖSA..?""så uttalar hon sig om att Thailändska prostutierade tjejer/kvinnor är "såå äckliga". Även att de är så fruktansvärt desperata och hon avslutar även inlägget med "Ush, ush". Ja jag vet inte om jag behöver skriva så mycket mer för att ni ska förstå vad som menas, hos oss väcks iallafall tankar om hur många hjärnceller tösen tappade på flyget hem från Thailand? Eller kanske i helgen?
Självklart kan man hålla med om att prostituerade tjejer överhuvudtaget inte alltid är de fräshaste och allt utom färsk frukt. Men vi har vell inte glömt bort vilka bovar de är som egentligen håller denna process vid liv? De är ju inga mindre än de stakars männen som betalar för dessa tjejer! Vi kan nog nu lämna denna tråd som Kissie har startat igång. No doubt girl, you better think twice next time!

Vi siktar in oss på 2009, credd för fahaan!

Jag vet att ni har väntat på de här ögonblicket - utan att ni vetat om de. Alla vi i cÿbervärlden vet om att de finns bloggar som är elaka och inte vågar eller vill ta ut sitt hat face to face. Lika så vi, vi har ju inte möjligheten eller tiden att ödsla till att åka Sverige runt för att berätta sanningen för er så att vi får se er fälla en tår och få oss själva ett gått skratt.

Bloggen som just du ska fortsätta läsa kommer ju bli något stort. Vem vet - kanske nått snusk om dig kommer fram. Och de är ju otroligt eftertraktat med details när de gäller skandaler! mums, I love that! För att ta upp lite fakta kommer ni aldrig få veta vilka som leder denna blogg. Faktan som kommer komma fram är troletvis sann och vi hoppas att kunna unna er rätt chockerande sanningar om festen du va på ect. Eller varför inte skriva lite trubben om subban som satte dit dig på festen då du va otrogen eller tjejen med fejkt konto på bilddagboken som aldrig ger upp. hahhaa. Vi är trots allt rätt eftertraktade när de gäller skvaller och bra publice.

Första inlägget säger inte speciellt mycket men bered er på trubbel, dubbel trubbel bitches! ciao!

RSS 2.0