Jag måste säga att dom är söta tillsammans!

Jag snackade med en kär vän idag vid namn Andreas. Jag va nyfiken och va tvungen och fråga om Rahlenfeldt & Valentin, och ja dejtar de gör dom garanterat. Andreas och Valle va sen tidigare ett par innan Valle och Krille började dejta. Valle är ju sjukligt snygg men då har ni inte sett Andreas. Guldkorn holly mother!

Men om vi ska fortsätta snacka om Krille & Valle så önskar jag faktist dom lycka till. Dock är Valle värd nån bättre. Men dom kompliterar varann bra tror jag. Valle kommer nog få ner krille på jorden lite. Dock tycker jag de va ovärt att bryta med Andreas! Ni va ju endå Stockholms snyggaste par!

sf

Krille & Valle


Ni håller er kvar misann!

Vi är stolta över er våra kära läsare!! Som ni ser i inlägget under så snackade vi om en paus! Grejen är den att vi vill inte ta paus, men då måste ni ju försöka ge oss lite credd tillbaka. Vi har ännu en medlem på bloggen så nu får ni fan yttra er lite! Komentera och säg va ni vill läsa och om ni vill ha update dagligen!

Allt vi har skrivit hittills är långt ifrån alla dessa vardagstrams om alla bloggare. Vi yttrar oss om egna åsikter och tankar och ja. Vem vill liksom inte höra lite sanning. Andra bloggar kan ta sig i röven!

Vill ni se update får ni ge oss lite motsvarighet till tomhet! komentera och säg va ni vill höra!

äsadk


RSS 2.0