Förvånad asså.

Vi har inte bloggar på flera veckor, ändå håller sig läsarna sig aktiva. Så på något sätt vill ni att vi ska fortsätta eller har jag fel? Kanske dags att ta tag i problemet nu när jag har lov och allt, eller va säger ni?

Catfighten har bara börjat

Som många andra spanar jag in Alexandra Nilssons blogg och ger henne cash för att finna nått att skriva om i våran blogg - de känns lite förjävligt! I allafall har hon kritiserat två fjortisåringar som bot i Stockholm, lika så Kissie. I fjortinårsåldern har man inte alla hjärnceller bildade ännu vilken betyder att hissen kanske inte går enda upp ibland - dvs att ibland så kan man framstå lite sämre och korkad än en 18åring. Nu ska jag inte säga att alla 18åringar är smarta vilket Kissie har bevisat - och många fler 14åringar kan tänka steget längre att kanske inte döma någon på förhand.

Iallafall. Kissie påstår sig veta bäst när de gäller dessa två fjortonåringar - Dessireé & Paulina. "Dom har strumpor i BHn för att få större tuttar" va ungefär de hon ville ha ut med hela inlägget hon skrev. Och att bjuda på sig själv och utvik inte är samma sak. Sure de stämmer men hur blottar sig inte Kissie med hennes liv, Miderårig och krograggare? Samt att hon själv trycker upp tuttarna till tusen och sedan på andra bilder har hon ett par jävla strutar till bröst! Så kissie, du ska inte kritisera, dina tuttar är hälften push-up och upptryckta mot kaneran i de bästa vinklar!

Så va får vi ut? Kissie - snart arton blonda år och beter sig som en eskimo utran hjärna. Säger emot sig själv då hon ofta vill leka smart när hon ena veckan avkyr barn och tycker de ska bli dunderkul när hennes mamma kläämt ur en kotte nyligen.

När de gäller Paulina & Dessireé vill jag bara önska dom lycka till när dom snart kommer få erbjudande att bli sponsrade av Sportlife och tjäna cash på bloggen då dom kommer  framstå som Kissiestalkers vilket inte är deras mening. Fjortisonåringar i Stockholm ska (emligt många i svensk befolkning) framstå exakt som dom gör. Löshår, idomin på läpparna, svea mössa, och framstå exakt som dom gör! Credd förfan!

En vacker dag kommer nog alla dessa tre förstå vad jag menar. Ren fakta och underhållning. Jag funderar faktist på att såga nån riktigt hårt snart! mumsfillibabba!
adad

PS. För att lyckas att få ett inlägg i dessa bloggar - dvs Kissie, Dessie Eller Paows så måste ni kritisera till max. Va så elaka som möjligt och sprida rykten. Se hur bra de gick för dessa. Mindre lycka för fjortisbloggarna som startades av alla dessa fjortisar som läggs ner en vecka senare. Men våran äkta lilla blogg varar fortfarande! credd to us!

KISSIE vs. PAOW & DESSIE

Jag har inte haft internet och dess andra skribenter har haft fullt upp med annat så uppdateringen har varit på energisparande. Nu har de ju uppstått bråk mellan Paow, Dessie & söta lilla Kissiekatten... Mer om de kommer upp i bloggen ikväll! håll ut.


We promies!

RSS 2.0