Onsdagsen tabbar kommer upp direkt i bloggen!

Ikväll skickar vi ut ett nytt inlägg om oskulder, mens och tabbar! Håll utskick.

Bloggkrig?

För att följa och fullfölja tråden om Let's Dance medtagare så kan vi vell lite kort nämna om hysterin kring "Blondinbella", Katrin och Gynning. Ni har nog antagligen inte denna händelse, men om så är fallet så kan vi länka till några sidor så ni hänger med i skvallerpressens värld.

http://nyheter24.se/noje/kandisar/kandisar-i-bokstavsordning/39136-carolina-gynning

http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning/

http://www.blondinbella.se/2009/january/utkast-jag-borjade.aspx#Comments


PS! Vill ni också delta i kriget? Då har vi två alternativ till er, antingen så tar ni er i kragen och börjar bråka emd allas våran kära Bella eller så skriver ni ett fin fint inlägg som vi sedan länkar från Sverigedissen. A new blog war has started my dear friends!


Kitty...pitty!

Efter 4 dagarns uppehåll så ser statistiken faktist helt okej ut.. Den håller sin standard konstigt nog... De blir vi glada över och ska iallafall försöka skriva 2 inlägg om dagen.

De va väl ingen som missa Let's dance igår? Jag gav de en fucking jävla chans och blev besviken på alla förutom Laila Bagge som va snygg, duktig och gav järnet! när jag väl vaknade upp så var de Kittys tur. Och va hade jag för förväntningar? Inga alls - för hade de gått att riktat en pistol på valfri deltagare hade de varit henne! seriöst, klockan är nu 03.47 och jag sitter och läser aftonbladet och fan vilken jävla fitta hon är! Vafan, va har hennes föräldrar lärt henne - om dom lärt henne nått alls under hennes 31år! trettioett år, hör själv!

Jag vill inte kalla henne Kitty, jag skulle vilja kalla henne hagga! Den där haggan som medverkar i Let's dance kan inte dansa, och när man inte kan dansa så får man stå ut med kretik, och när du är världelös på de du gett dig in på så får du helt enkelt acceptera att hela svenska folket hatar dig.

Inse att kritik gör dig bättre, just därför kan du inte stå och fjolla din som en treåring när du är 10 år äldre! Förfan! Att ha taskig attityd bakom kameran kan va en sak med att visa de inför juryn och publiken tål jag bara inte! Att du inte hoppar av frivilligt, du kommer ju ändå inte komma långt utan bara skapa rubriker på aftonbladet - kanske de du vill?...
dfsf

Gynning som tysk prostituerad?

Snacket fortsätter och ifrågasätts. Gynning som Simone från Norge i sexvideo? Jag vet inte va ja ska säga förutom att detta bör hon ångra. Erskort från typ - tyskland? Kul, då kunde hon trotts allt tackat ja till nudeworks på moore.se om de fortfarande finns möjligheter. Hennes bilder fanns i ett stall och när folk började cirkulera om att de va Gynning så togs bilderna snabbt bort och kom med samma förklaring som med Bingo Rimérs ex-fru Angelica  att de va stulna bilder och allt va en bluff vilket va rätt genomskinligt då dom kallade Angelica för Camilla.

Alla vet att Carolina Gynnings engelska är urdålig då hon talar rätt klarspåkligt på kass engelska i filmen där hon kallar sig Simone från Norge. Då kanske inte ryktena va rykten trots allt utan ren sanning. De kan ju knappast va en slump att Simone tilltalas när de dock är Gynning som påstår sig heta de....
gynning

Ingen rubrik

De senaste inläggen verkade faktist locka fler läsare då antalet stigit! Och nu känner jag att bara en i detta gäng uppdaterar lite allt för mycket medans andra rullar tummarna haha, sure fine for me. Bloggen uppdateras iallafall.

Iallafall så kom jag och tänka på att vi borde sätta ut flera filmpremiärer. Dock lite mer seriösa och roliga istället för äckliga och groteska. Men ett klipp Erik Hallsson visa mig för många månader sen vill jag faktist visa er imon snar framtid. Intressant då du är kille och vill lära dig ett och annat! De kommer verkligen uppskattas tro mig.

xoxo / Sverigedissen

Premiär på filmen 2 girls and 1 cup!!!

Nu startar vi även filmpremiärer i bloggen då vi visar filmer vi aldrig vågat visa innan. Första filmen är 2 Girls and 1 cup som utspelar sig med enbart två huvudrollen och en biroll. Enjoy.

Utmaning
: Fyll din mun med vatten och ha kvar de så länge du kan medans du kollar på filmen. Komentera om ni utmanat!


VARNAR KÄNSLIGA TITTARE! (titta inte efter maten)

2 girls 1 cup

Många i min omgivning vet om den här filmen som heter 2 girls and 1 cup. Dum som jag var trodde jag de handlade om lebbar tillsammans med en polis, tills jag fick se videon och insåg att de va rättstavat, Cup = kopp. Fattar ni? Jaja, Emil ringde upp mig och bad mig kolla länken med lite vatten i munnen och försöka ha de kvar så länge som möjligt. Jag antog utmaningen och vattnet stannade i munnen cirka 10 sekunder tills man fick se bajset i koppen!!

Brudarna va heelt galna!!
Filmen går inte att hitta på yubban men jag ska fan leta fram den på pubbla den på vår blogg så ska ni alla anta utmaningen! Dom som gör de blir länkade i bloggen.. Vore kul o få ett videoklipp med eraan reaktion. Iallafall så hittade jag ett roligt klipp me en brud som oxå sett klippet.. Jag dör av humor!

Sverigedissen berättar....

  • Helgen blev tung för många.. Men värre för andra. lilla herr A från som skaffat flickvän sen 2 månader tillbaka kunde bara inte hållatassarna borta från språkvalets pingla E på lektionera. Dock misstänkte ingen något förän på fredagens fest då de låg ett täcke i soffan? Vem lyfter liksom inte upp de? R & F lyfter och ser A & E spritt språngande nakna - när hon särandes på bena glatt guppar han lätt upp och ner. Vem sa att dom inte hade sex, den personen ljuger! Underbara flickvännen som har de tällräckligt jobbigt hemma vet inget... Dags att börja läsa vår blogg?
  • Att dessa jävla 93-94orsom yrar runt om i stan som inte fattar att dom blir så hatade av allt folk runt omkring när dom blir lurade till alla 89-88or på fest där dom leker sanning-konka och tillslut ser man på facebook "Agust bad mig ta av tröjan, hihohoo" och på kortet har flickebarnet bara händerna för tuttarna med en stor 88 mellan brösten, mums?
  • Att lilla Klara från Huddinge gick på fjortisfest igår när hälften av folket gick vid 22.00. Dock slutade inte festen där utan fortsatte med 2.5or. Klara hade ett ragg där sen länge tillbaka som rådissat henne men opps, man ska aldrig säga aldrig.. Inatt fick dom minsann till de då han nannade över.. eller va tror ni?
sdad

Rykten dam dam..

Helgens bravader i ord ikväll! Håll utskick!

Kontaktannons

Vi har tagit oss an ännu en annons. Denna gång en välkänd person kring stureplans heta inneklubbar - Peder "Greven" Fogstrand. "Greven" är singel sen länge tillbaka och vi försöker göra så att han inser situationen och förklarar att vi borde sätta oss ner och kolla upp hans tillgångar. Greven fick med på ett möte och mötet hölls i kungshallen i centrala stockholm.

Första uppfattningen jag fick av Peder var att han va mycket kortare än va jag sett innan. Han kommer inklampandes i sneakers och rock sant rutig shorta med vit krage. Han sätter sig ner och säger "säg greven". Intervjun startar!

- Om du vill hänga med rätt killgäng, bör du gilla stureplansprofiler aka våldtäksmän.
- Ha inga höga förhoppningar, killen är trots allt 150 lång & lika bred.
- Gillar du att gå in på nattklubb och känna dig skapligt blåst och lurad bör du dejta just Peder.
- Blonda tjejer med sillikontuttar & en grov tillgjord stockholmska är ett måste.
- Du måste kunna din grej i sängen, annars är du världelös att dejta!
- Du skall klara av att höra fitta skrikandes 20 gånger i örat utan att förstå innebörden.

Annonsen ser ut som följande:
Peder är en stureplansprofil i 40års åldern som är en dvärgliknande michelingubbe. Han går gärna klädd i shorta och finbyxor då han är ute. Peder vill gärna dejta en kvinna som har hjärna, dvs blondinerna som inte fattar att en påbjuden shot betyder knulla. Peder gillar tuttar, just därför vill han ha fina och fasta kroppar. Ni tjejer som känner er utnamanade att visa era 20 000 vardera tutte och känna på en svettig dvärg i sängen är gärna välkommna. Peder gillar att va aktiv på dagtid, så gillar du att ligga i sängen och äta hemkörd mat framför ett tvprogram som heter Hey baberiba vardagar framtill fredagskvällar är du den perfekta flickan i Peders liv.
1llkkk


PS. Redan nu kan du få chansen att dejta honom innan alla andra. Skicka bara in en komentar i komentarfältet så ska vi se va vi kan göra. (måste ha bloggadress). Du måste klara av kraven som inte så så höga. En blåst flicka som tror sig va världens prinsessa. (tips: kolla videon). Ett typiskt exempen! Se & lär!

Kontaktannons!

En ny kontaktannons är på väg ut på bloggen. Dom har lyckats bra hittills och vi hoppas att även detta underverk kommer få en säkrad framtid med god familj och mycke skratt! Håll ögonen öppna!

De ryktas...

  • Om att dessa fjortisbloggar är sthlms stösta fjortisar som äger. Vem fan orkar lägga ner energi på dessa patetiska fjollbloggar, kolla denna liksom! En blandning av gott & blanadat. Så kiss my ass bitches!
  • Att Christopher aka Krillibooi@bdb Rahlenfeldt vår lilla skånepåg som numera bor i Stockholm som jag umgåts med ett tag inte insett att de inte är okej att byta från brud till brud. Redan resan tillbaka ner till skåne blev de först lilla Gry för att sedan byta till Emma (Grys vän). Bilddagbokens stora tjejmagnet har tydligen svårt att bestämma sig.... uppföljning kommer...
  • Att Paulina Danielsson & Desiree Nilsson kommer bli våran nya Kissiebloggare? De finns stor risk till de då folk dras till fjortisar med dåligt rykte. Jag personligen och vi på Sverigedissen skulle tycka de är en skam för Sverige om de kommer bli så, vi får hoppas att de går illa. För kom igen - vem orkar lägga ner mer energi på att skriva hatiska komentarer till två till liksom?...
  • Att de har föregott lite kille med kille smek på en fest utanför Sthlms innestad för några veckor sen. De är inte första gången dessa killar är och pillar på varandra. De kom några tillfällen för 2 år sedan ungefär - men nu på återträffen hände det igen. Jag önskar dom lycka till....
dsadsa

Frågan är...

....om de är meningen att utklassas som blogghora eller bloggnolla, vem fan orkar komentera och va bloggraggare på fjortisbloggar? Nja, våra planer är nu ändrade. Vi behåller de nuvarande ägarna!


update: En liten fågel viska i mitt öra om att Sollentuna tösen är känd för denna blogg fastän inga besökare har, detta kan bli en rolig uppföljare!
xfdsfs

För mycke av de goda!

Jag vet inte men jag börjar tappa tålamodet på detta jävla tjat. Vem utöver alla dessa fjortisar orkar läsa om lögner och påhitt som dom letat upp via pea. När två av bloggarna fick läggas ner så startades de nya. Den nya satsningen är denna blogg och denna. Varför jag bryr mig? Ja de undrar jag också faktist.

Våran blogg skriver underhållande inlägg utöver alla dessa trams kring fjortisar - förutom SBN som vi kan in och ut. Ni kan läsa om era favoriter på dessa bloggar men dock inte våran. Vårat sikte riktas mot humor och bör jag säga egotripp kanske? Vi ger er chans att dejta våra kontaktanonser, få chansen att bli en bra SBN brud/kille samt kunna förstå hur dom lyckas med vårat "PS" i slutet av några inlägg.

Jaja, meningslöst inlägg detta. Nu ska ja tjata o be dom andra blogga från urskogen!

usch

Här tar rampljuset slut för er!


Ps. För ett bra sätt att lyckas undvika att bli uthänd i fjortisbloggarna som oftast ägs av fjortisar själv är att hålla er borta från Mc donken, inse att en brunkräm ljusare kanske vore bra, eller varför inte bara köra med solpuder? Att idominen och pudret på läpparna aldrig varit en hitt förutom hos turkarna, kanske prova umgås med rätt folk och inse att blond kanske inte va de rätta valet av hårfärg. Och förfa-haan, inse att fjortis är inte bara ett sätt att vara, de är så mycket mer! Håll utskick om ett inlägg om de senare ikväll.

Snyggast.se, porr & handtrallare tack

Jag har aldrig förstått mig på den hemsidan riktigt. Kalla mig gammaldax eller modern, jag vet inte vilket, men snälla. snyggast.se? Kan någon förklara för mig va de går ut på, att få flest röster för sitt utseende eller sin push up?

Jag sla gära min sammanfattning om den sidan från min synvinkel. Eller aah, jag ska göra mitt bästa iaf.

tjejer och killar, olika åldrar, från olika länder i världen lägger upp bilder på en hemsida som kallar sig snyggast.se, rätt så logiskt namn för övrigt. De gäller väl att vara snyggast helt enkelt, men jag anser att de bilder jag sett så är de en tävling mellan största brösten eller så lite kläder som möjligt, på tjejfronten.

På killfronten har jag inte så mycket att säga förutom att av alla från topp 20 har 19 av killarna samma pose, från olika ägare. de vill säga 90% av dom. Vet bara att de gäller att få feta komentarer och mycke röster för att komma någonstanns på den hemsidan.

Frågan är bara den (back to the girls) om töserna små har nån baktanke med deras bilder. Jag frågar mig alltid själv när ja ser nån sån bild och tänker, varför? Varför sitter dom och pushar järnet med brösten och sedan visar halva ansiktet och på så sätt bevisa att de går att puta ut läpparna mer än vanligt liksom. Om hag hade gjort nått sånt och mamma hade sett mig hade hon krossat mig, eller inte men ärligt. de är väll nått ens mamma inte vill se? de skulle inte min vilja.

de jag menar är att hur kan dom ha 20tals bilder som e likadana? de är säkert enbart nollor som inte fåtr nått irl som sitter där och raggar och röstar 10 och msåte skriva ner de så personen i fråga är medveten om att just han har röstar upp henne ett steg till. Efter han röstat upp henne har han förhoppningar om ett tack och sedan hennes msn adress för att sedan kunna adda och fråga om hon kan visa i cam. De jag ville säga var att tro fan att dom säkerligen sitter och drar handtrallare till dessa unga damer med deras push vetni.

alltså. killar som slänger in komentarer och vill ha msn är alltså ute efter lite hud när vi kommer till stadie två. camsex, för att sen få se en addning med namnet [email protected] eller [email protected] eller likanade. Om jag ställer frågan för mig själv, varför?, så tror jag att de är ren deprission, de kan inte vara annat, eller så är dom antagligen jävligt fula och ett par såna jävla nollor så dom inte får något på vanligt vis. Typ hemmafester där man spanar in kvällens snyggaste kille, nej de går ju inte för dom får inte gå på såna fester..

en annan teori är att dom antagligen lider av sexberoende som Steffen i Playa del sol ni vet? hahaa.. för att dra upp ett exempel. Sexberoendet tar dom ut på olika hemsidor typ som hetast.se, porrigast.se eller varför inte snyggast.se när dom ändå är i farten..

Dessa människor har oftast inte bilder på sig själva utan antingen på (sitt?) skrev eller mage eller nått likande. de vill alltså att tjejen i fråga ska be honom sätta på cam efter hon suttit spritt språngade naken när han då klickar på blockering och letar glatt vidare.

Slutsats: Desperata killar samt dumma och blåsta jävla brudar bör läxas upp! Man kan hitta goare ragg och sällskap på bättre håll, keep your eyes open!


Den nya bluffen?

Idag hittade jag en ny blogg som heter som skriver om stockholms fjortisar. Daglig uppdatering runt om i Stockholm då de hittar de största fjortisarna. Jag vill inte säga lycka till för jag vet inte riktigt va jag tycker om den bloggen längre. Efter ha granskat den i ungefär 20 minuter så insåg jag att mycke i den är bluff. Den startade i januari vilket är för 4 dagar sen, inte en chans i världen att dom skarapat ihop många läsare. Visst kan dom få skriva om tjejer och killar i storstaden som dom inte gillar - när dom sedan letar runt på playahead för att uppdatera information. Själv tror jag att de är deras umgängesvänner som styr bloggen som är runt 14-16år gamla, med idomin och fjällräven, alltså samma personer dom lägger ut på bloggen - deras umgänge.

Dom skrev ett inlägg som löd såhär;

"Nu lägger vi ner bloggen. Bara så att alla vet :( :( :( (skriv gärna vad du tkr om det här)"
Som dom publicerade kl 21.31. Efter de inlägget rusade kommentarerna in som en ström med fiskar. Jag granskade de och såklarttycker jag de ser tillgjort ut. Lika så på flera andra inlägg när endel inte fått en enda kommentar. Jag vet inte vad jag ska säga men jag tror de är en stor bluff. B L U F F! Men de är ju ur min synvinkel som sagt! Ska hålla er uppdaterade! Kan bli intressant.
dssdf

Storhelgerna är över, dvs skandalerna har flödat

Då får vi på Sverigedissen säga God Jul & Gott Nytt År i efterhand då! Hoppas ni fått en lika bra jul och nyårsafton som vi har. På festerna där vi höll till fanns de många skandaler att knappa upp för att sedan få dela med oss av. Jag har fått mig ett och annat skratt då Sabina Larssons trosor blev snodda där hon deckade i busken, när Peter lyckades att spy galla över hans ex nya pojkvän så de blev slagsmål som slutade på akuten - och inte på talan om sexskandalen Mimmi & Rebecca bjöd stolta på när dom drog sig uppåt på biljardbordet och smekte samt kysstes intensivt lite här och var!

Mer får ni höra om ni håller öron och ögon öppna! De nya året har bara börjat!!!!

dcdsa
Bara ett av alla smakprov som kommer dyka upp 2009.

RSS 2.0