Kontaktannons

Vi har tagit oss an ännu en annons. Denna gång en välkänd person kring stureplans heta inneklubbar - Peder "Greven" Fogstrand. "Greven" är singel sen länge tillbaka och vi försöker göra så att han inser situationen och förklarar att vi borde sätta oss ner och kolla upp hans tillgångar. Greven fick med på ett möte och mötet hölls i kungshallen i centrala stockholm.

Första uppfattningen jag fick av Peder var att han va mycket kortare än va jag sett innan. Han kommer inklampandes i sneakers och rock sant rutig shorta med vit krage. Han sätter sig ner och säger "säg greven". Intervjun startar!

- Om du vill hänga med rätt killgäng, bör du gilla stureplansprofiler aka våldtäksmän.
- Ha inga höga förhoppningar, killen är trots allt 150 lång & lika bred.
- Gillar du att gå in på nattklubb och känna dig skapligt blåst och lurad bör du dejta just Peder.
- Blonda tjejer med sillikontuttar & en grov tillgjord stockholmska är ett måste.
- Du måste kunna din grej i sängen, annars är du världelös att dejta!
- Du skall klara av att höra fitta skrikandes 20 gånger i örat utan att förstå innebörden.

Annonsen ser ut som följande:
Peder är en stureplansprofil i 40års åldern som är en dvärgliknande michelingubbe. Han går gärna klädd i shorta och finbyxor då han är ute. Peder vill gärna dejta en kvinna som har hjärna, dvs blondinerna som inte fattar att en påbjuden shot betyder knulla. Peder gillar tuttar, just därför vill han ha fina och fasta kroppar. Ni tjejer som känner er utnamanade att visa era 20 000 vardera tutte och känna på en svettig dvärg i sängen är gärna välkommna. Peder gillar att va aktiv på dagtid, så gillar du att ligga i sängen och äta hemkörd mat framför ett tvprogram som heter Hey baberiba vardagar framtill fredagskvällar är du den perfekta flickan i Peders liv.
1llkkk


PS. Redan nu kan du få chansen att dejta honom innan alla andra. Skicka bara in en komentar i komentarfältet så ska vi se va vi kan göra. (måste ha bloggadress). Du måste klara av kraven som inte så så höga. En blåst flicka som tror sig va världens prinsessa. (tips: kolla videon). Ett typiskt exempen! Se & lär!

Kommentarer
Postat av: Ralle

tja får jag fråga, på ditt inlägg om typ nån blogg som hette nått med falskbitch så står det att det är en tös från sollentuna? du menar väll inte Evvo ? :o snälla säg att du inte menar henne, vi tsm förut -.-' Men vem menar ni?

2009-01-08 @ 19:29:06
Postat av: sverigedissen

sv till ralle: vi kan tyvärr inte gå ut med vem de var...

2009-01-09 @ 01:02:44
URL: http://sverigedissen.blogg.se/
Postat av: Ralle

varför?:/

2009-01-09 @ 14:36:09
Postat av: sverigedissen

sv till ralle: vi har för lite att gå på och vi tänkter inte hänga ut någon när vi inte är 100 procent säkra.

2009-01-09 @ 19:05:00
URL: http://sverigedissen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0