Va ska man säga, jag älskar dom!


Tjuv & mytto!! Grattis Amir du har vunnit första pris

Detaljerad info om gårdagen ifrån Solna. En bloggare vid namn Messi bjöd över Kissie & Amir på fest i Solna - till hans vän Fredrik. Är man en bra person tackar man glatt ja, super, skrattar och njuter av salongfyllan. Tydligen så räckte de inte hela vägen, va kan de bero på? Jo - Amir är en känd bloggare som stolt visar upp sin feminina sida och skryter med att Kissie är hans hjärta. Va är de då jag vill få ut av detta inlägg att man är mytto och tjuv? Jo, i lägenheten i Solna upptäcktes de att saker som pengar, smink & en ipod va stulen.

Dessa varelser, Amir & Kissie kunde ju ta åt sig äran fullt ut när man sedan kom på att lilla Amir stukit ipoden och smink. Klara bevis på detta. Amir addade Messi idag och Messi fick Amir att komma med världens sämta och fjolligaste bortförklaring till att just han stulit ipoden. "oj, jag fick med mig ett ciggpaket hem i väskan, och däri låg de en ipod" Typist mesar som inte vågar stå för sina handlingar! Ja menar, tjänar han inte tillräckligt på bloggen för att unna sig en egen ipod eller är de ren snålhet?

De jag vet är att Amir ska komma till Fredrik som är ägare av denna ipod och lämna den face to face, dock kommer han nog inte komma ensam. För sån råbånge har han nog inte. Ja funderar faktist själv på att åka till Fredrik och våldta Amir, han gillar ju som sagt inte kvinnor så de blir en lätt match.

Sammanfattningen av detta är att när man är kändisbloggare bör man hålla fingrarna i styr innan de är för sent. Den goda nyheten är att han kommer få redigt me skäll sen, mohaha. Ja lutar mig tillbaka och njuter!
ölkj
The homo till vänster & Fredrik längt till höger!

Ojoj va dom har gjort bort sig.

Ja har mycke att berätta sen helgen! oj oj oj. Dessa kändisbloggare är ett par jävla pissmyror.

Dagens I-landsproblem Spring 2009 (Gästblogg)

Tja alla coola dudes!

Jag har blivit beordrad att gästblogga här så jag tänkte bara dela med mig lite av olika tankar etc.

För att inte all text ska få er att tappa intresset kommer jag sporadiskt att fylla ut detta med slumpmässiga bilder i samma stuk som ni sett tidigare här på bloggen.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja det har ju inte ha undgått NÅGON att vädret äntligen styrt upp sig! Den närliggande stjärnan vi i folkmun kallar Solen verkar ha tagit sig lite närmare this planet och visar sig ovanligt mycket mellan molnen. Lustigt nog inträffade detta lagom till 1:a April HAHAHA!
(var det bara jag som antog att det var ett dåligt skämt och därför förväntade mig snöstorm dagen därpå?)

Detta leder ju som bekant till att vi svenskar ger oss ut på promenader, tar en glass utomhus, träffar vänner och faktiskt pratar (!) med folk.......detta alltså efter ungefär 6 månaders total isolering! Detta är ren fakta.

Något som också är ren fakta är att vårat vanligaste samtalsämne i alla kategorier är just vädret. De spelar ingen roll om det är lilla Lisa 5 år eller gubben Gottfrid 85 år som för en konversation...vädret smyger sig in förr eller senare! Detta för oss steget närmare till vad som faktiskt är dagens största I-landsproblem just nu:

# Människor som klagar på att det är för varmt...(tystnad).....(suck)....................(djupt andetag)....

Jag blir så upprörd av det här att jag knappt finner ord...men ska försöka hamra ner lite ändå!

För de första kan man tro att detta även kan räknas som ett U-landsproblem, men serni så äre inte! Av någon underlig anledning så befinner sig dom flesta u-länderna på varma breddgrader vilket gör att det nästan är varmt hela tiden, vilket ger dom godkännande att klaga över just värmen!



Så vad försegår igentligen i huvudet på dessa svenska homo sapiens som yttrar dessa ord?

Vi bor i ett land som har lika många soltimmar som Linda Rosing har hjärnceller och som har en årlig medeltemperatur som ett kallt kylskåp i en jordkällare!

Svaret på frågan här ovan blir alltså:

Inte ett jävla smack!

Är det inte värt de med lite sporadiska svettingar för att sprida lite värme i våra djupfrysta hjärtan? Jo det är det, säger många....tills dom där jävla pollenalergikerna kommer med sina snoriga näso, kliande ögon o börjar klaga!



-Ooooh gnu va gnobbigt att grnäset bnörjar växa igen o bli grönt.....AATCHOOO! (Snörvl) Jag hatar våren (host)!

Jag vet att 20 % av alla tonåringar och vuxna erfarar detta under vår och sommar så om ni känner er förolämpade av följande text så märk ett kuvertet "I DONT GIVE A SHIT" och posta det till:

Ryckmigipungenvägen 666
98765
BASTUTRÄSK
SWEDEN

Så åter till ämnet.

Forskare påstår att pollenalergi är ärftligt vilket jag finner smått roande. De betyder att det finns en gen som kraftfullt sänker chanserna för överlevnad hos människor som befinner sig ute i de gröna. Hur lyckades dom snubbarna överleva stenåldern då de inte fanns några betongklädda storstäder o gömma sig i?!

- Akta Börje de kommer en sabeltandad tiger springandes bakom dig!
- Va?! Jag ser inget för jag måste klia mina ögon hela tiden för jag är alergisk mot pollen (snörvl) .......

- Hurru Wang Shong stå inte där snyt dig, vi har jävligt mycket kvar på den här muren o bygga!
- Amen jag blir faktiskt trött, får huvudvärk och nedsatt arbetsförmåga av o hålla på här ute i gräset!

Om alla vuxna slutade klä sina små knottar i kläder söndertvättade av kemikaliepumpade tvättmedel så kanske vi slipper alla dessa gnällspikar i framtiden!

Detta var allt för mig, om ni tyckte detta gästbloggsinlägg var typ 3 ggr så roande än vad som vanligtvis står här ;) så checka några andra I-landsproblem på


Alla som inte dansar...

1
Alla som inte dansar är våldtäksmän.
Greven platsar inte i den gruppen! Keep it goin'

Smaskiga hemligheter i Stockholm

Jag som är bosatt i Stockholm vet smaskiga detaljer om en hel del ungdomar i storstaden. Alla småglin som är mellan 13-18år hänger väl på bilddagboken och bevakar bilddagbokens mest populära snubbe - Krillebooi? Om inte så besök den gärna och span in alla egopictures som han glatt bjuder på. I alla fall så är denna skånepåg bosatt i Stockholm sen ett tag tillbaka och som alla vet så har varje igenkänd själ hemligheter som inte länge bevaras hos mig!

Har smaskiga detaljer om denna blonderade Partilleliknade grabb som säkert många andra hört och inte. De är nämligen såhär att Christopher som han heter är rätt poppis bland småtjejer på bilddagboken och såklart alla andra "playbooi, mioboooi, rockybooi blaha blaha". Han undviker alla komentarer och lyfter hakan lite högre och leker snoffsig. Han är rätt smart denna snubbe. Han går ut med att vara bisexuell (vilket alla osäkra ungdomar gör för att få status) och börjar umgås med Amir som driver sveriges största gayblogg som är helt av slafs i innehåll enligt mig. Han bjuder hem Kissie som också är C-kändis och driver blogg som vi ska nämna i lite senare inlägg. Allt detta för lite PR.

dede


Angående Krille då. Han är skånepåg och bosatt o Stockholm, ja men varför då? Ja varför inte satsa på storstadsliv tänker han. Ryktet gick att han snodde 11 000 spänn hos en tjejkmompis som låtit han bo där några veckor sedan stulit hennes morsas smycken. Alltså, slutsatsen. Killen köper sina vänner. Är dett rykte sant? De kom ut ett dokument om "Sanningen om Krillebooi" (om någon önskas finns den att publicera). Jag tror och kan sätta 1000 spänn på att de är ren sanning efter de ja lärt känna honom. Han avslutade komentarer på bilddagboken, de gick inte att komentera bloggen och sedan så hade han inget försvar att försvara sig med utan kallade alla för lögnare och horor typ, moget sätt att säga att allt är bullshit.

Om vi ska blicka tillbaka på Krille som oupptäckt sminkoffer och Partillejohnny bosatt o stockholm så har han sagt i tidigare stadie att han växte glatt upp i Köpenhamn tills han flyttade till skåne och sedan stockholm. När vi frågade honom andra gången månader efter så kommer svaret att han växt upp i Ystad med sin biologiska pappa. Ska vi kalla de mytoman eller schizofreni? Jag vet bara att han döljer något.

Va ska vi dra för slutsats om den Krillebooi som målar upp sitt liv på internet av lögner och fejkliv? Ja vet inte vart jag ska börja. De finns mycke vi inte vet, och mycke vi tänker spana vidare på. Under all brunkräm kanske de döljer sig en osäker kille som försöker hitta sitt rätta ja. Vi får helt enkelt låta tiden svara på den frågan... Så länge - sov gott...

/ XOXO Sverigedissen

Gästbloggare Ludde, ho ho ja ja.

Sverigedissen måste få igång din statistik lite mer nu när vi kör igångf våran comeback som går sisådär va? Med de så säger vi välkommen till Ludvig som ska skriva ner ett gästboksinlägg, och tro mig vänner - är de någon som kan skriva så är de Ludde!

Besök hans blogg här.

Bluffen bakom Den rätte för Rosing.

"Här kommer sommaren, som får liv igen, ahaaaa, här kommer sommaren". Kommer ni ihåg den låten från Balsam boys? Rätt schysst däng i den låten faktist. Som ni alla ser så har vi haft lite vintertorka. Men en bra bloggare ska förmedla schysta inlägg och inte bara skriva om en tråkig vardag för liksom - vem frågade om den?

Aja, whatever. Som ni ser i inlägget under så har min kära komanjon (stavnling?) redan skrivit några rader om veckans nyhet - Den rätte för rosing. Som alla redan vet är allt en bluff och som ni läst innan om Hugo och hans girlfriend har jag mer smaskiga detaljer att bjuda på, vet bara inte vart jag ska börja!

Jag börjar väl med att Linda har bluffat hela grejen med kanal 5. Hon har haft pojkvän från programets start och genom hela programet. Hans namn är Peter & startade upp gruppen Basic Element. Hon fick två val att välja mellan. Antingen fick hon punga ut varenda krona till kanal 5 eller så fick de försökas hålla hemligt - vilket misslyckade va?! De kom ju som sagt ut. Ejjan min vän berättade hela storyn för mig samt att ja är rätt smart när jag tänker efter en stund. Vi kan ju börja med att hon va i Peters lägenhet och bloggade från den och hon tänkte "jag lägger ut en bild från hans utsikt och hoppas på att ingen vet att han bor där" vilket va dumt tänkt. Hitta.se visar att han bor just där. Ett tydligare bevis är att dom kysser i allmänhet och goser i videos på facebook.

Till valet av den rätte mannen - eller bör jag säga ungdomen? Ja, Hugo blev den rätta, när kamerorna va på ja. Hugo är bisexuell. Valet blev sjä'lvklart. En diss från Linda får Hugo att umgås med Bobby och dom bara för att de inte ska genomskådas. Han ljög i tv och sa att han va straight. Hela programet är en bluff. Vill ni ha tydligare bevis kolla in videon!
http://www.facebook.com/video/video.php?v=56214364881&subj=559548944
(Du måste ha facebookkonto)

Någon form utav bloggtorka?

Torrt som i en öken har det varit i flera veckors tid, men vi hoppas på att även vid de absolut torraste tidpunkterna så kan en vindpust komma och slå om det hela. Let's make a new try!

Så vad har hänt? Mycket enligt oss. Ingen kan vell ha missat den rättre för rosing, the girl med ett ego upp till stjärnorna och ett stelt smile pga allt botox. Men låt oss inte vara elaka eller så, vi måste skaka fram lite sympati för tjejen (trots allt). The winner då, eller winner och winner, han som fick sitt ansikte upptryckt på ett ex. antal bilagor och i och med det fem min publicitet. Killen heter Hugo, 19 år och klös i charmen. Rosing lär ha fallit direkt för tonåringen som endast är några år äldre än hennes dotter. Tänk dig att din mamma eller pappa tar hem ditt ex, typ så tänker vi iaf! Nej men tillbaka till kakan eller det goda innan smeten, det vi ville komma fram till var dock att denne lilla oskuldsfulla Hugo inte är så snäll som han verkar. Rykten om att killen var med pga en vadslagning och till och med hade flickvän under programmets gång har dykit upp. Mer än så säger vi inte, tragiskt att få sätta pojkvännen på spiken sådär i direktsändning.. så back till Rosing, tror du verkligen att Hugo är den rätte?



XoXo/ Sverigedissen

RSS 2.0