Besvikelse.

Ledsen att göra er besvikna men just för tillfället kan vi inte skriva ner detaljer då nära och kära inte ville att de skulle bli sånt jävla snack. Vi har respekt.

Mjauisabelle@bdb?

Va de inte så hon kallade sig? Hon som fejkade thäss. Ja skrev med henne och kom fram till att hon är schitzofren. Mer om de senare idag, sov sött.

Personerna som misshandlade Therese!

Folk har fått upp ögonen om den 15åriga flickan, Therese som skulle haft bal ikväll, haft sin skolavslutning på torsdag som kommer missa allt detta pga svartsjukedrama! Nu ska ni få höra. Vi är inga skvallerkärringar utan vi sätter dit folk som gör sig osams med omvärlden.

Therese gick i kunskapsskolan i Enskede utanför stockholm. Sjuk som fan och populär like hell. En flicka i hennes klass, Tove Lind kunde inte stå ut med detta när Therese började flinga med Tim (Toves ragg or something), Där börjar svartsjukedramat. På en fest i lördags så mötte Therese Tim och Tove då dom misshandlade henne och lämnade Therse i dungen. Timmarna efter hittar hennes kompis henne och ringer hans mamma som ringer sos. To late. Therese får så svåra skador så hon dör. Tim & Tove, 16år gamla klasskamrater har alltså misshandlat deras classmate till döds!

Ja har träffat Tove innan och hon verkade trevlig som fan. Visserligen slog hon inte va jag hört men medhjälp. Förstår inte hur flickebarnet är funtad i huvudet när de går såhär längt vid 16års ålder. Är de för mycke våldsspel på internet, för mycke film, fantasi? Va får folk att gå så långt vid bara 16år. Ialla fall så har dessa två kommit till helvetet, dom har grävit sin egna grav här i sthlm. Grattis!

l,möl
Den misshandlade Therese längst ner till vänster.
Tova som va en av dom två som misshandlade högst upp till höger.


Många har reagerat!

Många av våra läsare reagerade starkt på inlägget om Krillebooi. Anledningen? Ja varför inte säga att folk är besatte eller nyfikna, va vet vi. Intresset till Krillebooi finns inte länge, eller jo - till viss grad. Men just nu ska vi satsa på lite annat och försöka uppdatera dagligen iallafall. När vi är så kassa på att uppdatera så vet ja inte va som lockar er. Bloggen är ju trots allt en skvallerblogg eller rent sagt en blogg om humor och så. Nu har visserligen folk blivit inhängda vilket inte va poängen från första början men shit happends. Ge oss insperation till va ni vill läsa. Ni vill höra mer om krillebooi vi  vet... men detaljerna finns inte där. vi har inte mycke att gå på...

RSS 2.0